tjao!

Vi vann matchen igår4-2, trots en skit d å l i g dommare!
iaf så bar det av till Ann-sofie vid halv 8 tiden, eller det blev nog senare bara för att jag hade sån besluts ångest vad jag skulle ha på mej, sorry:P
 Kvällen var iaf lyckad och vid halv 3 tiden låg jag i min sköna säng och sov!

Idag har jag inte gjort nånting,INGET.. jag har setat och tittat på the hills och tvättat. Jag sitter faktiskt fortfarande med sovkläder på mej, fast jag vaknade kl 9 typ.

jaja kl 5 idag är det iaf inventering på willys med fotbollslaget. SKIT KUL, jag vet!

nu tänker jag se på ännu mera the hills, herrå!


Snygg,Snyggare,Snyggast!

god morgon!

vaknade för en stund sen så nu sitter jag och käkar frullis!
idag äre match hemma mot rättvik (kl 15.00), hoppas på en vinst!
Innan samlingen har  jag lite saker jag måste. Jag måste hämta cykeln vid tågstationen, eftersom mami hemtade mej igår. OCh så måste jag tvätta för jag har ingen aning vad jag ska ha på mej ikväll!

Så det är lika bra att börja, see you!


!

Såg precis klart på det sista avsnittet av project runway eftersom jag la mej tidigt i onsdags så såg jag aldrig det sista.
Jag blev mycket nöjd att Christian Soriano vann, har hejjat på honom största delen av programmet!
Men jag kan bara inte fatta jag jag jämt börjar grina, det är ju hemskt jag kan inte se på sånna program utan att böla verkar det som, Till the hills har jag också börjat gråtit till, ojoj.. om jag nu sitter och gråter på sånna serier kan ni ju bara föreställa er hur jag tjuter till Titanic, E.T, rädda willy osv... för att inte tala om slutet på GreenStreet Hooligans! herregud.

Nej nu ska jag ta en c-vitamin brus, ta på mej uggsen och krypa ner i sängen och titta på paradisehotel, och det skulle inte förvåna mej om jag börjar gråta!

GODNATT!


SLUT!

Tjadåraa! Nu är jag äntligen hemma från vår utflykt! Det var riktigt skoj vi lekte lekar,lagade mat, prata och vissa härjade mer än andra!
Till middag igår blev det tacos sen utelekar med stationer som kasta pil, leta saker, charader(stavning?), doppa huvudet i en hink med vatten och äpplen sen leta skockerbitar i en skål med mjöl osv.. Sedan blev det music tävling inomhus och kvällsfika och sedan film. "Instängda" jag har sett den två ggr tidigare men den är bra så det blev en tredje gång! Efter en stund började vi dra oss till vårt loft, som låg i nått slags hemmabyggt kapell:P
Vi hann inte mer än komma in förns det hoppa upp killar på taket och härjade runt, efter en stund blev det läggdags för dde flesta, fast det var ju tydligen folk som hade sprungit runt till 5! hur orkar man.
klockan 8 vare frukost och sedan en kort no lektion, vi satt ca 20 st tjejer och trängde ihop oss på en bänk ute vid en udde, det var super kallt och  blåste. Där satt vi och lyssnade på vår engelska/no lärare när kan berättade om jorden och universum!
Efter det fick vi gå in och värma oss, efter en stund vare dags att laga lunch det blev kycklingsallad. Efter väntade ca 50 tallrikar,glas,muggar,bestick att diskas, själv var jag i lunch gruppen så det var bara att börja diska.

När allt var städat och diskat var det dags att dra sig till bussen sen kom mami och hömtade mej vid skolan.

Nu har jag plockat upp allt ur väskan,kikat i lite kataloger och klick. Nu ska jag käka!
hejdåraa!


Shoo!

Äntligen hemma efter en lång skoldag!
Imån ska skolan på "utflykt" till Näset som ligger nånstans utanför Falun tror jag:P Där ska vi leka lekar, laga mat över öppen eld osv... det blir nog skojskoj!!
Så idag och igår har vi setat i grupper och planerat vilken mat, frukost,lunch vi ska ha och även lekar och massa. Så imån halv 9 ska vi till ica maxi och handla maten och det kommer bli huuuur mycket som helst! Efter det äter vi lunch och sen buss ut till Näset.
Vi åker hem efter lunchen på fredag så det blir inge skola varken torsdag eller fredag, skönt!:)

Hoppas på att jag och Emma åker och simmar senare jag måste bara placka ihop min stuffs tills imån:)
Nu ska jag keka, hare bästhäst!


Nu saknar jag sommaren, solen, värmen och alla brudarna!!<3


Hallå i stugan!

Helt otroligt att jag har hunnit äta mat,packat väska och sett på the hills innan träninge, och det är en hel timme kvar!! helt otroligt, jag som har kommit hem 5 nästan varje dag nu när skolan börjat och bara hunnit ta en banan och sen kilat i väg på träning, känns härlgit!

Idag har det vart en lugn dag, som de flesta andra dagarna:)
Vi slutade vid 2 så jag tog halv 3 bussen till borlänge ochden skulle vara framme 14.53 och bussen till Säter gick 14.55 så jag trodde jag skulle hinna med den, men icke! Jag sprang av bussen och fort in i resecentrum och när jag precis kommer fram ser jag bussen åka iväg, TYPISKT! Men som tur var kom det en buss några minuter efter som jag tog. Träffade Martina S när jag väntade, det var kul att se henna, länge sen!:)

Nu ska jag gå, hejdå!


Snygga armband, or what?

Tja!

Sitter och äter mat nu, kl 9 på kvällen det är sååå inte mej! men jag har vart på fotbollsträning och jag jag kom hem 5 från bussen och träningen var 6 så jag insåg att det inte var nån ide att käka så det blev en sketen banan innan träningen:)

JaJa, idag har vi pratat om arbetsmiljö i skolan, hur vi vill att ha det där och vilka regler vi vill ha. Jag tycker det är bra att vi elever får va med och bestämma sånna saker, om skolan jag går på inte hade vart nyöppnad kanske allt redan skulle va självklart och vi kanske inte skulle ha nått att säga till om alls, men nu har vi chansen och det tycker jag är bra!                     
  Vi höll på med det största delen av dagen,  efter lunch gick vi upp till Regementet i Falun och kolla på vår framtida idrottshall, och jag måste säga, den var inte i det fresharste laget! Om man jämnför från den idrottshall jag hade på högstadiet, men det blir nog bra ändå!

Nej nu ska jag avsluta mitt skrivande, gå och packa lite stuffs tills imån och sen blire Paradise Hotel för min del. Efter  tvn,THE BED!
hojj


jag lovverdovver House of holland t-shirts!


en solig söndag i augusti!

Jag har legat ute i solen och läst bok i ca två timmar, himmlans skönt! Sannningen om diamanter av Nicole Richi, hittils är den riktigt bra!
Nu väntar jag på käk det blir grillad kyckling,klyftpotatis och majskolvar, i'm STARVING!

 För övrigt har kännt mej väldigt seg idag som om jag börjar bli sjuk, det skulle inte förvåna mej när nästan precis all my friends är eller har varit sjuka! haha jag var så fryssen så jag låg ute i solen med leggings,huvtröja och uggs, börjar få liten släng av jennie symtom!XD
jaja nu ska jag hjälpa mor min med maten. LATER!


 Bilden är tagen vid emmas stuga för ett tag sedan! haha jag är skitsnygg, jag vet! 

SEG

Tja!
Det blev Gustavs igår till Cassie. Kul att se alla och så men det var ju inte jätte skoj, killarna hade vell roligt iaf!
Och imån flyttar Anna också.. tråkigt att inte se henne på ett tag men vi kommer ner den 19de!!:) Hoppas hennes skola är bra!

Today ska jag nog inte göra så mycket, tänkte rensa lite i min gaderob och städa och så, jag klarar verkligen inte av när det är stökigt!

frulle time, BYE!


Typ för lite mer än ett år sen, hemma hos jennie på studsmattan!:)

Lördag

Det blev ingen simning idag så jag tog ett träningspass på vår träningscykel här hemma ist, efter det duchsade jag,tvättade och dammsög mitt rum sen la jag mej och kikade i klick och Chic som Lovisa var så snäll och tog med till mej igår!:)

Ikväll pratas det om att vi ska grilla men jag har ingen koll, vart eller när så vi får vell se hur det blir!
Nu ska jag hänga tvätt, PEACE!


Den här klockan ska bli min!! ( sorry Peyre, jag snodde bilden från din blogg men min andra bild gick inte att lägga upp)

MYS

Det blev bara jag och emma som gick men efter det så kom Annis in med en dröös filmer så det blev filmmys med anna,lovisa och lina! Vingar av glas, en mycket bra film!
Nu äre läggdags så jag får någe sömn innan man ska iväg och simma med Emma imorgon bitti!:)
SOVGOTT!


Alexander Skarsgård, den snyggingen!;)


Fredag!

Här var det dålig uppdatering men det kan ju bero på att jag har haft mycket school och foboll de senaste dagarna!
Anyway Skolan är hittils jättebra, och jag hoppas det blir bättre!:D

Vi har vart på stadsvandring och villat runt i Falun, vi har lektlekar, skrivit brev om oss själva,minglat med alla klasser, gjort kollage och klippt och klistrat!:)

Det ända jag tycker är lite tråkigt är att vi börjar 20 över 8 på morgonen och går till halv 4 varje dag. Men vi kommer inte ha riktigta lektioner utan "projekt" helatiden och no homework, så det jämnar nog ut sej;)
En till sak som både är bra och dåligt är att vi har lokalerna precis ovanför en pizzeria så när man öppnar fönstrerna i klassrummet osar det typ pizza, eller det luktar som någon har rapat efter att ha ätit en pizza!:P ganska äckligt, men det posetiva är vell att om man inte orkar gå till den skolan där vi äter lunch på är det ju bara att gå några trappor ner och ta en pizza, fast det är ju inte så posetivt för då kommer man ju bli så TJOCK av all pizza..... äh det kanske bara var negativt med det eller PIZZA ÄR JU GOTT IAF!

Nu tycker jag det är skönt med fredag iaf så man kan få lite sovmorgon, fast jag längtar ändå tills på måndag för då börjar vårt andra projekt då vi ska få inreda lokalerna!!:D
och en till sak jag längtar efter, i slutet på nästa vecka ska vi åka till en herrgård och övernatta där, det kan blir riktigt kul!

Iaf så.. det ända jag har planerat idag är att jag ska ut och gå med Anna och Emma, sen får vi se vad som händer.
Nej fyfan va jag är hungrig! Så jag gååår nu, BYE!


Please, can someone give me her hair!!

:)

Så idag kl 11 satt jag i mitt nya klassrum som jag kommer vara i 3 år fram över och det kändes riktigt kul!
Vi gjorde inte så mycket mer än att lärarna och rekton presenterade sig och vi fick ut lite papper om läsåret och om buss kort osv..
kl 12 var vi klar så då gick jag i lite affärer medans jag väntade på att min bror och pappa skulle komma. Vi åkte till citygross och handlade lite mat och grejjer. Nu har jag setat och tittat på nya avsnittet av the hills, älskar det!

Hasse, min fotbollstränare skicka ett sms och fråga  om jagkunde bära bingobord idag och jag ska ju inte göra nått annat eller jo, brode ju sova då igentligen eftersom jag måste gå upp superitdigt för jag ska med tåget till falun nångång vid 7, jag börjar 8,20 så det är bara att vänja sig:P

Nu ska jag hänga min tvätt, packa ihop fotbollsstuffs och sen lägga mej i sängen och läasa Sofie Mode.
PÖSS!


Whitney,Lauren och Audrina!


gaaaaah

shiiiiiiit jag är så nervös har varit klar i typ en halv timme nu och vi ska inte åka förns kvart över 10, känns som en evighet!!!
nej nu går jag. hejsvejs

school...

Usch jag är så sjukt nervös för att börja gymnasiet och allt. Kommer gå i falun så det blir vell ca 1 timmes resa med buss varje morgon, om jag nu inte har så tur att jag kan åka tåg.
Jag är förståss jätte nyfiken hur det kommer vara, vad man kommer få för lärare och klasskompisar, men jag är somsakt, SUPER NERVÖS!
Imån kl 11 är det samling utanför Åhlens ingången i stan.
Jag  har ingen aning vad jag ska ha på mej ens så det är vell det jag måste ta tag i nu innan jag kilar iväg på träning.

oj för er som läser här men inte vet vad jag ska gå kan jag berätta. Jag ska gå inriktning mode/styling på YAfri som är en friskola  som öppnar nu i höst.

nu ska jag rota runt i min gaderob sen fotbollsträning.
later!


Tänk om man ändå hade råd med ett par christian louboutin skor, det hade ju vart underbart!


LYCKAT!

Lördagen blev mer än lyckad! Alla var happy och pepp!:)
Efter senasete inlägget jag skrev igår åkte jag till emma och fixa mej lite sen tog vi cykeln till willys för att handla lite föda till kvällen där efter drog vi hem till mej och gjorde oss klara. Anna kom och klockan började närma sig 7 så vi åkte förbi sofie, sen bar det av till Thomas!:)

När vi anlände hade festen redan börjat så det var bara tt sätta igår och röjja!:D Efter badtunna,alkohol och mycket dans började vi gå hemmåt till bröderna osbeck.
vid ca halv 3 tiden låg jag och anna i varsin nybäddad säng(tack fille!) och sov.

Dagen efter låg jag i min säng och tillade på laguna beach ända tills anna kom och vi åkte till emma och färga håret på emma och anna.

Idag äre regnigt, som valigt! och jennie skrev och fråga om jag var på att gå och fika när emma slutat skolan och snacka innan stockholmsbrudarna åker (lina,jennie,martian)
Nu ska jga käka frukost och sen tror jag jag åker en sväng till min kära mormor som det känns som jag inte sätt på år och dar!
bye for now.



Lördag!

Tjaaabba!
Today is the day vi alla ska festa tills morgondagen! Jag är så laddan m an kan bli.
Dagen började med ny bakade tekakor till frukost sen bar det av till solana för att steka lite med jen och marre. Där efter kom emma,anna och matilda och vi tog en promenad och planerade inför kvällen som vi alla hoppas ska bli PERFECT!
efter powerwalken gick jag hem och duscha,platta håret, checka vilka chlothes jag ska ha på mej, som jag än inte har kommit på:P Nu satt jag mej vid dator en stund och jag sitter nog här ett tag till innan jag tar i tur med sminkning och grejjer!:)

Hej så länge! 


Marres party!

Lauren Conrad



Jag äääälskar hennes kläder, om det är någon i världen som kan klä sej så är det hon!
Och på tal om lauren så börjar fjärde sesongen av The Hills på måndag man kommer dock bara kunna se avsnittena på mtv.com eftersom det är i usa de sends. Det Längtar jag också till!

Today..

i dag är det mtach borta mot forssa, hoppas på en vinst för en gång skull!
inna det bär av på samlig ska jag ägna tiden åt att hitta nått jag kan ha imorgon när det blir PARTY för hela slanten, jag längtaar! och det kommer ju ta ett bra tag eftersom jag anser att jag inte har nå kläder att ha! jaja vi får se hur det blir med det.


Brolle kommer till insjön imorgon och jag vill dit!!


Riga

I måndags åkte min Pappa, min Mamma och jag på 3dagars kryssning till Riga.
Vi åkte buss ner till Stockholm med buss, kramp i benen!
På kvällen åt vi buffé, MAT jag älskar MAT!
Tisdagen var vi och virrade runt i Riga, inte så inponerande stad tycker jag iaf. Det ända jag fick med hem där i från var  ett armband från en affär som hette "Terranova", bara därför!:P
nrä vi kom på båten lev det buffé än engång, dock inte lika pepp på mat efter gårdagens fläskande!:P
Onsdag anlände vi till stockholm vid ca 11 tiden då väntade en lång bussresa hemåt:P

På kvällen blev det Gustavs hemma vid Cassie.


sitter och väntar på bussen att anlända med en tidning, mina pumps för 199kr! Och min efterlängtade väska jag hittade i Sthlm. 


Längesedan...

 Jag skrev nu, ska uppdater om min senaste vecka!
Fredagen den 8de åkte vi bruudar till huvudstaden för att umgås,shoppa kika in en über freesch lägenhet som Lina,Jennie och Martina ska flytta in i!
På kvällen åt vi kinamat och tittade runt i åkersberga, mycket vackert!
På Lördagen blev det mer shopping,kebab,fika.. osv
Det blev en klockren lite trip med de bästa girlsen!:)

överstaraden från V: Cassie,martina,jennie,emma,martina S,lina
nedre: jag,sofie,anna,lovisa

regnig dag med mycket bra sällskap!

hej!
klockan 10 imorse var jag och Jen vid solanacentret för att sola.Lovisa och martina hade inte dykt upp än men jag hoppa in i ett solarium och stekte lite, skönt en regnig dag som denna. Efter de andra två hade solat begav vi oss till stan för att käka Lunch;) På vägen ner stötte vi På Anna så hon hänkade på oss ner.
Efter setat och ätit kycklingsallad och snackat ett bra tag drog jag, Martina, lovisa och Jen hem till martina och frescha till oss med ångbad,  ansiktsmask och nagellack. Efter att ha planerat morgondagen ( tjejerna dra till stockholm!) så gick jag och Jennie hem i regnet.
Nu har jag packat fotbollsstuffs och ska snart kila iväg på träning.
Imån far vi tjejer till Stockholm och Åkersberga, Jennies,Martinas och Linas lägenhet de ska bo i de närmaste 3 åre:)
Så det blir först att gå på stan och sen åker vi till lägenheten och snackar, äter och myser, det kommer bli great! 
adjö!


( Emmas stuga för nästan exakt 1 år sen :)

Min aktiva dag!

Hallå i Stugan!
Idag har jag haft det ensamt, eller inte hela dagen men nästan:P

Först på morgonen så åkte mamma och pappa till sommarstugan och min bror till Uppsala. Ensam som jag var tog jag mej en bok, en vatten flaska och solstolen och satt mej ute i solen för att steka. Hm.. undra om det var 15 min sol om inte ens det.
Irriterad på vädret gick jag in och åt lite frukost senda kom jag på att jag skulle plocka körsbär från vårt kära körsbärsträd och göra sylt. Så jag tog en butta och gick ut å plocka den full med bär, det blev inte som jag tänkt mej, ist för sylt blev det körsbärssaft, jag har dock inte smakat den än och jag veti fasen om jag vill det hellerxD

Efter mitt försök att göra sylt cyklade jag ner på stan för att fylla på pengar på min tele och handla mat.
När jag kom hem cyklade jag på vår träningscykel och sen en snabb dusch. Tvättade,satt vid datan och kika på tvn sen var det dags att göra mat till familjen, som inte ens var hemma.
Tacopaj blev det, enkelt och super gott! Lina skickade ett sms och fråga om vi skulle ut och gå .Så på kvällskvisten tog vi en runda och snackade, nyttigt och mycket trevligt!:)
Nu sitter jag här och har tänkt bädda ner mej i sängen och se på laguna beach säsong 2 men tyvärr har den inte laddat klart sååå då får jag göra något annat!
 ciao



memory..


På Söndag är det exakt ett år sen jag och Lovisa var i Göteborg på Way Out West fetivalen. Guud vad jag vill dit igen, det känns som nyss vi stod där i spöregnet och tittade på The Ark, då när vi stod nästan längst fram på Kanye West och höll på att dö av all trängsel XD Och när jag klättrade upp på en lyktstolpe, desperat att få se Lady Sovereign gå från schene, det är minnen det! 
Hoppas på det nästa sommar!


step up

Jag har precis sett klart på Step Up, hur bra film som helst! Såg Step up 2 the street igår med lovisa och lina men jag tycker nog den första var bäst. Å man blir ju stööört kär i Channing Tatum som spelar Tyler i filmen, fyy va snygg han ä!
Se filmerna, de är mycket värda att se på.



shopping

Tjabba!
idag kl 9 åkte jag till Valbo för att shoppa med min Mor, Far och Mormor:)
Vi gick på Valboköpcenter och på lite andra affärer, igentligen skulle vi in på Ikea men jag hade så ont i mina fötter så det blev inte av:P
Iaf så köpte jag en väska på H&M för 79kr(mycket billgt!) och ett par gråa jeans å ett skärp på BikBok för 250kr, kap det också. Och inte nog med det så gick vi in på Skohuset där det fanns ett par tygsko varianter som kostade 49kr!! självklart fick jag lov att köpa dem också, 49spänn liksom det är som hittat som jag brukar säga;)
anyway så åkte vi hem vi 3-4 tiden och nu sitter jag här och äter frukt och ska snart packa min bag till fotbollsträningen, pissit väder att träna i men man kan ju inte få allt man vill!
nej nu ska jag slita mej från datan, see you!



stugmys



igår åkte jag,emma,lina,lovisa,jennie och martina till Emmas stuga, det var suuper mys!
Först när vi kom dit tände vi brasan och så satt vi där och myste käka nötter,chips,kakor jag jag vet inte allt :P
Sedan åt vi även lite "kvällsmat" som pizza, varmakoppen, fruktkoktail osv..FLÄSK, jag vet:)
Vi satt uppe och pratade in på småtimmarna sen gick vi och la oss. Sov fyra st i en dubbel säng och två på golvet. Jag sovgott hela natten förutom när LINA snarkade, haha:D Emma slog en kudde på na sen blev det lugnt:P
när vi vaknade blev det brakfrulle och etfer det gick vi på upptäcksfärd. Vi plockde bär, matade änder och hittade kantareller. Så vi gick tillbaka till stugan och gjorde sylt och stekte svamparna och grillade korv i kaminen, mysigt!
nån timme senare tog vi vårt pick och pack och åkte hem och nu sitter jag här med lina och väntar på att Lovisa ska komma in så blire nog thai mat och filmis:)
byebye!


PHARRELL...



Hur cool är inte han igentligen? Som kommer med en FET, och då menar jag värkligen FET Hermés birkin bag i lila krokodilskinn( i guess). har sett han med flera andra FETA designers väskor, jag tycker bara det är så coolt att en kille kommer med dessa väskor som alla tjejer går runt med.
 keep it up!
 
Nu ska jag packa ihop lite mat och clothes, för idag åker jag och några vänner till en stuga i skoga!
Lateer....