lördag!

jag har precis kommit hem från en av de bästa filmer jag har sätt! Twilight, den var ÄCKLIGT bra!
det som gjorde den ännu bättre var att vamyren i bilen är så jäkla snygg!

imorse cyklade jag till solana där jag mötte upp anna!:) vi solade sen cyklde jag hem igen. hemma duschade jag och sen tog jag en sväng till mormor och snicksnackade lite!
när jag kom hem lagade papi mat och jag satt här och latade mej.
till 9o tiden fick jag, anna och Lovisa skjuss in till borlänge för att se på BIO! filmen var värld varenda körv öre, den rekomenderar jag till alla där ute!

nej nu ska jag söva för imån är det träning kl 9 som gäller!
pussochgodnatt




menhothothot!

torsdag!

aloha! idag hade vi fäktning på idrotten, det är rikitgt kul! vi som hade vart på första lektionen med fäktning var de ända som fick va med idag, tråkigt för demm som inte fick va med för det är rikigt skoj!
efter skolan mötte jag och pernilla upp loovis på ica, vi handlade lite käka sen tog jag och lovisa bussen hem till henna. vi har käkat och snicksnackat med emmis:):)
Sen fick lovisa lov att rusha till bussen så hon skulle hinna iväg till träninge. men snart därpå står hon och knackar ivrigt på dörre. när hon kommer in viskar hon att det är nån som står och spyr i trappuppgången!:P ahha skti läskigt sen så fick hon lov att kuta ner och jag stod och kolla så ingen tog henne!:P
så nu sitter jag här själv i lovis lya och är lite rädd sne när jag ska gå ut och möta henne, tänk om det kommer nån och spyr på mej!:P

aja nu ska jag kika på lite tv,
HA DeT BRA ALLA!:)

freesh bild!:Pahha


good music!


onsdag!

sho nu sitter jag i skolan.. imorse räknade vi matte och sen målade jag och frida bordet inne i vårt grupprum. GULT! vi får vell se hur det slutar:P
sen har vår grupp gått till ateljé grindefjäll och fotat och så frågade hon om vi inte ville ha balklännningar på mässan nästa vecka, och det vore ju jätte kul! men pinsamt eftersom alla kommmer glo på en:P sen har var jag och frida ner och köpte tråd till våra gardniner, men så när vi kom tillbaka hade vi varken undertråd eller synålar så charlotte skulle ta med det imån så vi kan bli klara nån gång.
efter skolan blire friskis med pernilla och maja. sen tar jag buss till borlänge och åker med far min hem. när jag kommer hem måste jag plugga ,mer matte, jag vill inte att det ska bli som förra provet,  ha ca 5 dagar på sig att räkna ett helt kapitel, nejfyfasen!

nu ska jag ta itur med ne engelska uppgift, HEJDÅÅ!

 
Rihannas hervé leger kjol är ju äckligt läcker!

helgen snart över!

hejhej! helgen har gått så himla fort men med bra innehåll kan man säga!:)
i lördags åkte jag,emma,lovisa, jennie och lina till borlänge. där mötte vi upp anna som kom från tåget. vi gick och åt på thai resturang, lunch buffé och sushi. haha ja nästan alla mådde vell jäfligt illa när vi gick ut efter all mat vi käkade:P
vi åkte hem igen och anna, lina och jag gik hem till mej. kikade i skolkatalogen och lite sånt. sen kom linis syster och hämtade oss, vi åkte till hem till lina kikade på film, gjorde chokladbollar, hetsade runt osv.. det var rikigt kul!:)
senare på kvällen kom pappa och bror, hämtade mej och anna. sen for vi home.

idag har jag setat och tittat på lite serier som jag missat under veckan. sen har jag äntligen tagit mej tid att sytt upp och sytt in ett par jeans som jag länge sakt att jag ska göra men aldrig gjort. men nu är det gjort!:P
sen har jag varit vid min kära mormor, fikat och spelat kort! nu sitter jag här och ska snart käka sen ska jag ta itur med tvätten.

hare göttans!


haha ja ni tjejor:)

:))))

när jag kom till säter gick jag,lovisa och emma och fikade på MAs(?) mysigt. sen gick jag och emam hem till mej hon visade en äckeläckel video, usch vidrig som fan! sen så kikade vi runt lite och så dunkade vi lite muusik. speciellt en låt som är emd på filmen vi såg i torsdags, riktigt bra är den!

nu tänkte jag hitta på nått vettigt se vad det kan bli...
so long!


 ----->    
http://www.youtube.com/watch?v=XBa55sDTIiA


common , hilary swank , will i am.


fredag

shooO! äntligen fredag och snart slutar vi!
idag har vi skrivit filmrecension om filmen vi såg igår. sen har vi jobbat med vårat projekt. vi har skrivit företagsanalys och så har vi gjort brud slöjor, lite pillgtmed de små pärlorna och limmet, men det var kul:)
nu ska jag fortsätta med lite jobb jag har kvar..
see you!


3.1 philip lim


..........

hejhejehjehjehej hemskt mycket hej!
idag såg vi på en mycket bra film på engelskan, the freedom writers tror jag den hettet! se den, mycket bra!
efter filmen fick vi fråhor vi skulle svara på och sen var det lunch. efter lunch gick jag coh frida och fixade typprover som vi ska ha till materialläran och när jag kom tillbaka till ksolan gick jag och felicia iväg till ateljé grindefjäll för att lämna det vi hade gjort till henne nämligen, hårnålar och ett fotoalbum.. hon tycket vi hade vart duktigta, sa hon iaf!:P sen ställde vi lite frågor till henne och vi fick med oss brudslöjor vi ska fixa, det blir också kul!!:) km till bergströms gallerian den 28 november får ni se vad vi åstadkom!
sen resten av dagen satt jag och skrev bokrecension på min engelska bok jag har läst, go ask alice.. den var rikigt bra, läs dej!:)
halv 4 tåget hem sen när pappa kom åkte vi ner på stan och hämtade mitt idkort och handlade. sen har jag duschat, käkat, setat vid datorn, snackat med emsan och sett på gossip girl!
nej nu ska jag draa mej från denna beroende framkallande sak!

imån är det fredag, ingen, SHIT vad det går fort!
godnatt!

 
filmen!

boken!

onsdag

idag började inte min dag bra. först höll jag på att missa tåget. sen blev jag pissblöt om fötterna när jag skulle gå till och från tåget för det regnade, + tt jag har ont i halsen! bara för det är matte prov idag.
imorse räknade vi matte sen var det lunch. efter lunch gick jag,frida och emil till indiska för att hämta det vi la undan igår. sen satt jag och frida upp gardniner och kuddar och lite sånt i vårt rum, det kommern nog bli rikigt bra!:)
nu har vi seta och gjort klart indrottsupggiften och kl 2 är det proooov, åh gud det kommer inte gå bra... nej jag måste nog plugga lite mera nU! wish me luck!

efter skolan ska jag åka hem, skulle igentligen ränat i falun men eftersom jag har redigt ont i halsen så ska jag bara hem och kurera mig, jag vill verkligen inte bli sjuk!

hejsålänge...

jag ska banne mej se på gossip girl när jag kommer hem!

igår var det tisdag..

igår höll vi på med projekt hela dagen, min grupp är på atelé grindefjäll och vi har fått uppgift att göra hårsmycken och fotoalbum. efter lunch gick vi iväg för att handla kuddar och tavlor till vårt rum. efter skolan satt jag,frida och pernilla kvar och jobbade matte. frida gick till bussen och jag och pernilla räknade på, sen tog vi med oss böckerna och tog hissen ner till åhlens cafeet. halv 6 tåget tog jag hem och pappa och brorsan kom och hämtade mig vi tåget. vi åkte till mormor som hade gjort mat tlls oss och käkade. sen åkte vi hem och jag fortsatte räkna matte och sen var det bara att duscha och gå och lägga sig.


hejhejhallå!

igår gick dagen fort. vi höll på med rummena och det börjar bli mer och mer klart nu. sen så gjorde vi inte så mycket mera, vi hade idrott på eftermiddagen så vi spelade basket och bandy. haha sofie råkade skuta bandy bollen, rätt på fridas kind så hon fick fläsk läpp, det såg ut som hon hade en snus instoppadXD

när jag kom hem räknade jag matte sen bar det av på träning, friskis varje måndag och det är kul!:)
när jag kom hem duschade, käkade och ssåg jag på gossip girl sen var det bed time!

see you!

 

måndag!

helgen blev mycket lyckad!
i fredags följde jag med lovisa hem till skäve, där lagade vi mat och snicksnackade hela kvällen.. tack det var kulkul!:)
lördags hade jag fotbollstäning på morgonen sen cyklade jag till mormor och käkade. sen hemåt för att börja fixa sig för kvällen. martina s om vid 3 tiden och vi gjorde oss klara sen började vi gå till anna i laget. där blev det lite förfest innan vi begav oss till stadshotellet. först var det pris utdelningar och jag och nattis fick för fest träningar den här sesogen, det var ju kul!:)
sen blev det mat... och efter det stod tiden stilla ett tag, men när alla började gå ner i källaren och musiken började spela så blev det dans ända tills det var dags att dra sig hemmåt.
i söndags följde jag med pappi och brosan till sommarstugan och ghjälpte till, robban och sandra kom förbi också. när vi kom hem gjorde vi mat sen försökte jag plugga lite matte men det sket sig så jag satt mej vid datan och såg på gossip girl och sen så la jag mej.

nu börjar vi så nu måste jag sluta, hoj!


ralph lauren


Fredaaag

Äntligen fredag!
 idag slutar vi 3 då tar jag bussen hem senare ska jag nog till loovis och chilla!
På lördag blir det först träning sen hem till mormor och käka sen hem och börja fixa sig för kvällen, då det blir fotbolls avslutning å stadshotellet.
nu går jag, herrå!

gucci spring 09



http://www.youtube.com/watch?v=129pN3dobGM

brabrabra låt!

en dag som denna


Idag är det torsdag och snart helg igen, känns skönt!
igår när jag cyklade till tåget så vurpade jag på cyklen, fyfan va pinsamt.. när jag reser mig upp ser jag att 5an (bussen) precis åker förbi.. det var ju verkligen great! hela säter såg mej vell då! jag satt mej snabbt på cykeln och cyklade vidare:P
hha så nu har jag en fetblå bula och skrubbsår på knät!
efter skolan gick jag, pernilla och maja till friskisen och efter hann jag och pernilla basta också. När jag kom hem satt jag och räknade matte hela kvällen, för jag ahr bestämt mej att läsa klart matte A tills sportlovet så jag hinner läsa både A och B detta läsår, hoppas jag hinner med den takten bara..

Idag har vi teori på idrotten så vi får nog sluta lite tidigare, sen ska jag hem och jag vet iten vad jag ska göra.. jag orkar inte träna idag så jag tänker nog bara sitta hemma och ta det lugnt!
nu måste jag gå, hejdå!

tisdag!

TJAHA! nu är jag i skolan hr nyss skrivit projektplanering och läslogg fyyra, änligen är den dåliga boken sluta! det känns ju skönt..
igår gjorde jag inget annat än skruvade möbler och tittade på gossip girl, det är slött men eftersom vår estet lärare var ledig fanns det inte så mycket att göra. jo vi hade idrott ockå och då köde vi boxnign igen, det är ju s¨å kul:D
sen efter skolan åkte jag hem, käkade och åkte iväg på fotoblls tärning, vi hade friskis pass, det är kul det medX)

imorse sa jag hejdå till mor min som åker till asien idag och ska vara borta 3 veckor. Jag vill också iväg utomlaaaands!
jaja idag har jag utvecklingssamtal utan lärare, det värkade itne vara så viktigt att föräldrarna skulle med så:P

nu ska jag kiiila, PÖSS!