SNÖfredag!

hejsan! när jag vaknade i morse blev jag bländad av all snö! shit det har kommit hur mycket som helst på bara en natt, otroligt!
jennie och emma kom ner till mej och vi gjorde två snö gubbar, haha det var kul!
sen gick vi in och drack varm glögg och pepparkakor, julstämning eller vad!

 nu har jag dukat bordet och väntar på att mamma och pappa ska komma hem med käk, det blir thai mat som var så längesen jag åt!



torsdagg

shO! gårdagen var verkligen lyckad, tack för den!:)
Martina och lovisa kom vid ca 4 tiden och vi började fixa oss förfullt. efter mycket glitterspray, musik och lite alkohol dök sofie upp( hon var den snyggaste på hela kvällen tycker jag:D). vi åkte och hämtade Annis sen bar det av till hea!

haha när det var dags att åka hem och säga hejdå så ser jag först lina ligga på kökssoffan (däckad enligt mej x) och sen när jag går in i ett annat rum ligger först anna på golvet, tätt inpå ligger martina och sofie, däckade!haha söta små råttor som ligger och kurar på golvet! men kvällen var riktigt skoj:)

idag har jag vart ner på stan och fixat mitt nya bankkort och sen har jag handlat lite mat tills idag.
nu sitter jag och funderar om jag måste göra läsloggen som igentligen skulle vart inne i fredags.. men jag ooorkar inte, 400 ord, det orkar jag inte sitta och ödsla energi på något som jag inte ens tycker är kul eller intressant, för boken i skolan vi läser är KASS, som fan.

nej jag tror jag tar och se om det finns nån bra film på datorn och sen kura ner mej i min säng! hejsålängedå!

lite pics från igår, men självklart glömmer jag alltid att ta kort under kvällen så det blir bara lite bilder innan vi åkte!





Lill Lördag ^^

sho! nu sitter jag här i morgonrock och är hur laddad som helst på party!:D
 idag gick jag upp halv 9(pigg som fan), käka frulle, kika på tv.. sen vid halv 11 tog jag på mej träningskläder och gick ut och sprang sen upp till solana mötte upp lina där senare kom jen också!:D solade sen drog vi hem till mej snicksnacka lite sen hoppade jag in i duschen och dom fort hem till jennie. efter duschen satt jag mej här och nu harl jag sprungit runt och städat och fixat, plattat håret osv..
Om ett tag kommer martina sjöö och lovisa hit, då fixar vi oss och laddar sen bärt det av till hea!:D

nej nu  är jag för hettsig för att skriva så nu ska jag lyssna på muuusik!
ciao!

den är så fiin!

HÖSTLOV!

hallå, längesen jag skrev nu!
som sakt nu är det äntligen lov och det är hur skönt som helst!
i fredags hade vi två redovisningar en presentation om materialläran i grupp och sen "trendrapporten" all alone. det gick vell hyfast på båda.. jag gjorde den första redovisningen och jag har fan black out från hela dom där minutrana jag stod upp och pratade. men det var ju skönt att ha det gjort!
efter en långdag i skolan åkte jag hem med buss. På kvällen bar det av till ice där vi hade fotbollsavslutning för laget. det blev laser game, taco buffé och relax.. det var kul!

Lördagen vaknade jag vid 9 och kunde itne somna om även fast jag gärnja hade velat det. jag tog mej en promenad och senare tog jag cykelnoch tittade förbi emma.. och lite senare tog vi cyklarna och åkte ner för att möta lovisa och handla lite candy. efter det åkte vi hem till mej och käkade gödis, snackade och emma och lovisa spelade gitarr!
när emma åkte hem hetsade ja och lovisa och testade bla min gammla päls jag hade när jag var liten, haha härligt att det är modernt igen då(synd bara att den är så liten;).  det var en jäkla storm ute så vi sprang ut på gatan i morgonrockar och nästan blåste bort!haha

idag har jag inte gjort mycket alls..  tog en promenad på en timme, duscha och tittade på alla repriser på tvn som jag missat den här veckan!

nu har jag skrivit av mej lite så  nu ska jag kila... hare gött!
 


torsdag, bara 2 dagar kvar till lovet!

god morgon! nu är det snart engelskaförhör och jag kan ingenting.
kort inlägg me jag har somsakt inget vettigt att skriva om!


wow?


onsdag

nej matteprovet gick inge bra men nu är det över iaf!
imorgon ska vi åka till kupolen och kolla på helix utställning av framtids piloterna. nu måste jag läsa vår svenska bok så jag kan börja skriva på läsloggen 3, som tydligen ska vara inne på fredag! fan va mycket det är som måste vara klart tills på fredag jag får stress anfall. läsloggen, kollaget ska vara klart, informerande tal om kollaget, muntlig redovisning av materialläran..säkert var det nått jag glömde nu. JA vi har ju engelsa förhör imån som jag kom på idag efter skolan så jag har inget med mej jag kan plugga på hm, great! nej fyfan nu vill jag bara att det ska bli lov så man får ta det lugnt och sooova!

nu måste jag gå. HOJ


Snart börjar Whitney Ports egna tvshow på mtv, THE CITY.. det blir nog rikitigt kul! 

onsdag

heeey snart är det matte prov och det kommer inte gå bra, hejdå!

hejhallå!

nu sitter jag här mätt och belåten efter varit vid min mormor ock käkat! idag har vi hållt på att förbereda vår presentation som vi ska ha på fredag, eller ja dfet blev itne så mycket övning för min del iaf... har setat och letat kläder och inspiration till vårt kollage och så har vi monterat upp möblerna. jag, frida och pernilla fixade vår soffa och två puffar, det kommer nog bli riktigt bra i vårt grupprum!
jag hade iaf tänkt att träna idag men sen så kom jag på att det är nog bättre att åka hem tidigare och hinna plugga till matte provet vi har imån. ahah jaja vi får vell se hur det går!

nu ska jag skriva ut lite bilder och sen ska jag fortsätta plugga, eller ja läsa igenom iaf jag orkar inte räkna!
hoppas alla har det bra! BYE


monday!

nu har en skoldag av denna vecka gått, och nu är det bara 4 kvart till lov! det ska bli såå skönt att få lite ledigt och pusta ut känns det som!

idag har vi iaf börjat med ett nytt projekt. vi ska göra ett kollage om höstens trender och vilka trender vi tycker borde vara. sen på fredag ska vi prata inför klassen om det, lite läskigt men det går nog bra!
efter vi slutat gick jag och maja till friskisen och det blev ett intensiv pass även fast jag igentligen inte orkade!:P

nu ska jag plocka fram lite tidningar som jag ska ta med tills imån och sen ska jag se på färgan, hha jag tycker det är så kul och titta på all fulla människor på en båt!

woohoo föresten så komm ÄNTLIGEN våra möbler och allt till skolan idag så nu står det fullt med klartnger och grejjer både i skolan och i ingången!
 nu ska jag peacaa, herrå!



söndag!

haloj, jahapp då är det söndag igen! inatt sov jag 12 timmar och det behövde jag kan jag ju säga! jag satt och kikade på tv och käka frulle senare så gick jag och mama en svänge och efter det hoppade ja in i duschen och sen käk! nu täntke jag kila förbi mormro en sanabbis, det var längesen! sen funderade jag på att följa med till borlänge när robert ska hem så jag kan få köpa hårninpacknign som jag behöver!

nej nu drar jag  ciiiao!

LÖRDAG!

Hittills har denna helg vart helt perfekt! den har innehållt allt jag behöver efter en veckas pluggande. Fest och umgåts med alla tjejerna!
Fredag, åkte jag buss hem till säter sen cyklade jag och lovisa till willys för att möta upp emma. vi handlade och sen åkte jag hem. Då var det bara att hoppa in i duschen och börja fixa sig för kvällen. vid halv 7 tiden kom anna och loivsa och vi laddade upp me musik och lite alkohol! senare började vi gå hem till Martina och påvägen möter vi märta och hans polare, schysst som han är skjussade han oss upp till marre som gått och växts på sig sen jag såg henne sist!:)
därefter gick vi till Hanna där partyt var och tack för man fick komma det var riktigt skoj!
när festen började dö och typ alla däckat började jag,lovisa och anna traska hemmåt. en lång väg hem blev det men jag hade ju kul iaf haha lovisa med men anna ville nog bara hem och sova!:P
halv3 satt vi och åt mackor och drack mjölk sen somnade jag iaf ganska snabbt där på!
fredagen blev mycket lyckad.
 Lördagen bestod av att städa huset, tvätta och fixa sig iåning tills tjejerna skulle komma, vid 2 började jag,emma och anna med maten. klockan 3 var alla samlade och man kan ju säga att det var ett kärt återseende!:D
sedan blev det flera timmar av mat, prat och mycket skratt! lika som fredagen var den superduper lyckad! TACK FÖR ATT NI KOM!
Nu tänker jag sätta mej vid tv med mor och far och så tänkte jag busa lite med papput och ringa till min mobbe så han får höra på emmas härliga inspelningar!:D

Det var verkligen hur kul som helst att vi alla tjejer träffade( för utom jennie, det var synd men snart är det lovis så då får man träffa henne!). Jag vet inte hur längesen det var vi alla var tillsammans och gjorde nått. vi pratade och skrattade på som vanligt och det tycker jag var så bra! liksom även fast man inte sets på fler veckor/månader så kändes det som för ett årsedan och det gillar jag! för mej har det känts så konstigt, från att träffat och pratat med varandra varje dag till att inte pratat på flera dagara och inte sets på flera veckor. Den tiden saknar jag, mycket! men somsakt livet går vidare och det gäller bara att ta sig för och ta vara på stunder då man ses! 
<3 


Fri day!

äntligen fredag, känns skönt! den här veckan tycker jag gått segt men nu är det äntligen helg snart!
vi har visst ändrat schema så idag slutar vi halv 3! när jag kommer till säter ska jag möta upp emma och så ska vi handla lite food för morgondagen när vi ska bjuda brudsen på käk! på kvällen blir det nog party, det blir kulkul!
nu ska jag sluta och fortsätta jobba!
Hejså länge!


den här dataväskan var vell inte så pjåkig? 

TJO!

hejochhå!
simningen var skoj förutom att jag fick lov att blöta mitt hår(Oh mitt liiv går under) det var ju inge big deal igentligen men det blir så jäfla risit när jag har det i klor.
när jag kom hem tränade jag på träningsmaskinen, fan jag har ingen aning vad den heter), sen duschen och nu sitter jag här och skriver. MEN jag kom på att jag inte ätit sen lunchen idag(kl 11) så det är bäst att stoppa i sig nått och sen måste jag också skriva klart trendrapporten som ska vara klar imån. ja jag har ju ganska mycket att göra såd et är bäst jag slutar.
nu längrar jag till helgen!
puSS.

 
mina sköna uggisar! bäst att börjar plocka fram dom nu när det närmar sig kyliga tider..

hejhej regniga torsdag!

jag sitter i skolan och det äckel regnar ute, jag HATAR regn..!
idag har vi simmning på idrotten det blir kul vi slutar vid 20 i 3 idag så jag tar halv 4 tåget hem, skönt att komma hem tidigare än vanligt iaf.
nu börjar lektionen så nu måste jag sluta, CIAO!

god morgon!

Nu sitter jag i skolan än engång. idag har vi matte på morgonen och nästa vecka har vi prov, jippii det kommer ju intr gå så bra! eftermiddagen har vi individuella val och eftersom jag inte gick på gympan igår så gör jag det idag ist..
ha en bra dag!


hoome

tja äntligen hemma efter en heldag i falun.. det blev ingen friskis utan gymmet med maja, jag sprang faktiskt 50 minuter på löparbandet då tycket jag ja var duktig! sedan gick jag hem till lovisen och käkade macka och vanlijbulle som hon hade vart så generös och köpt till mej, tackar! haha säkert bara för att gämna ut min träning.. närå skämtosidor!
jaja jag måste gå och lägga mej nu fast jag måste också se på the hills... det blri vell att krypa till kojs och somna in i LA världen, haha?!
nej bäst att sluta inna jag börjar svamla masssa..  jag har börjat fått lite små tvångs tankar att jag måste skriva. liksom när jag igentligen borde sitta och skriva den där jäfla läsloggen som jag inte är klar med. MEN nu tar jag en dag i taget och orkar inte hetsa upp mej på den så det så.

BED AND THE HILLS TIME NOW!
Sov gott!


Utan vänner funkar inte livet! Inte mitt iaf....<3


back in the school!

hejsan hoppsan!
 nu sitter jag i skolan och inte gör så mycket alls.. känns onödigt att jag är här just nu men det kommer vell upp nått snart man måste göra.. på lunchen idag stod det en redbull bil utan för kristine skolan som delade ut reddbulls, så vi haffade varsin och frida blev fottad bara för hennes blåa nagerlack matchade så bra till burkarna..
halv 5 blir det friskis sen kikar jag förbi lovisa och väntar på tåget som går hem halv 8, sent men vad gör man liksÅm!
nu ska jag gååå, hejså länge!




menheeej läser du min blogg?:)

Sho!
På idrotten hade vi boxning, det var riktigt kul! efter vi slutat gick jag och frida till ica maxi och köpte minimorötter, det är real stuffs det!:P
Sen när jag kom hem böt jag och om mötte upp emma för en walk and talk time:) vi gick förbi hennes systers lägenhet den var jättefin verkligen!:)
sen när jag kom hem duschade jag, käkade satt mej vid datorn och börjarde på läsloggen men det sket sig för jag har ingen aning hur jag ska skriva och det blir bara bajs av allt!
nej nu ska jag gå och packa ihop kläder tills imån då blire friskis!
PÖSSAR!


I miss the times, so damn much!

Victoria Beckham...


är sanslös!

Måndag

tjohoo nu sitter jag i skolan känns så längesen eftersom vi bara gick måndag tisdag och var lediga fredag. jaja nu är det back to normal igen... idag är det inge speciellt i skolan vad jag vet.
Hade tänkt att träna här i falun idag men jag orkar inte så jag och emma går ut och går hemma i säter ist;)

nu ska jag gå, HOJ!

God natt!

hemma vid emma blev jag kvar tils kväll kvisten vi lagade mat, chokladbollar och hetsarunt! senare på kvällen hade vi skjuss till Anna så vi åkte dit och såg påfilm och snacka det var mysigt!:) vi såg på "21" ritkigt shyssti film tycker jag, se den!
imån har jag lovat hjälpa min kära mormor i trädgården, kanske käna lite kosning...  det kan behövas!
nu tänker jag slå ihop denna dator som jag sitter vid hela dagarna...
GODNATT!


me like! dom här snygga skorna Helena Seger har på sej kommer från YSL och jag tycker odm är skit läckra!


Lördag

Hola! idag gick jag upp halv 11 med sjuukt ont i nacken och axeln, jag somnade nämligen igår när jag låg och tittade på film och jag låg jävligt konstigt då sådet måste vart för det.. nu är det borta iaf och det är skönt!:)
jag satt mej vid datorn och käkade frullis.. sen bestämmde jag mej för att ut och gå i det fina vädret.
Det är en riktigt mäktig känsla när man går själv med en mp3 i öronen och bara tittar runt på allt omkring sig och bara njuter av trädena som vajar och löven som blåser omkring.
 Nu är jag ny duschad och fresh och tänker hälsa på min mormor och sen förbi vid Emsan!:)

so long!


ledig fredag!

sho!
idag vaknade jag halv 9, gick och käka frukost och glodde på tv. halv 12 cyklade jag ner på stan för att klippa mej. efter klippning mötte jag mamma och jag fixade kort till mitt idkort sen gick vi till banken fixade nytt kort och idkort.
På vägen hem kilade vi förbi bokhandeln som hade 75 % på allt i butiken, jag hittade en bok "flickan i källarne" den handlar om den där tjejen som hade setat inlåst i en källare i 8 år eller vad det var.. den värkar bra men mycket hemsk eftersom det värkligen har hänt på rikitgt. men somsakt jag gillar att läsa verklighetsbaserade böker!
Efter jag kom hem läste jag klick satt vid datan och laddade ner lite filmer, college, eagel eye och indiana jones, fårse om det blir nån jag tittar på idag.
Lovvis tittade för bi en sväng så vi satt och snacka ett tag tills far kom hem med kebabrulle, tack för titten!;)

Nu sitter jag in my bed och kikar runt på nätet.
pussochhej,pådej!


mode visnign i borås(skit taskig bild)

textilmuseet(ännu taskigare bild)


im back!

tjenaree nu är jag hemma igen efter en 6 timmars lång bussresa.
Det var en jätte lyckade resa tycker jag och mycket inspirerande!

På onsadagen hämtade bussen upp oss i borlänge tio i 7, sen 6 timmar sittande i en buss.. trodde det skulle kännas mycket längre men förvånad blev jag att det inte känndes så långt! när vi kommer till borås åker vi direkt till textil mässan. Där gick vi i våra projekt grupper och skulle gå runt och leta efter våra respetive material som vi skriver om i skolan, vårat var lin och man skulle gå runt och fråga olika säljare om priser och tyg prover osv... lite segt eftersom linet inte värkade vara så populärt men tillslut hittade vi det vi skulle!
efter det var det mode visning, det var okännda svenska designers(eller vad man ska säga) och det mar mycket snyggt, synd bara att de felsta kort jag tog blev suddiga för de gick så fort! men det var jätte kul att titta på!
efter det hade vi lite fri space så vi gick till ica maxi och köpte korv!
kl 6 var vi tillbaka och vi skulle lyssna på den där trend killen, Hendrik mattsson. han pratade om trenderna för hösten 2009, och det var Mycket intresant!
efter hans föreläsning åkte vi till våra stuger där vi skulle sova, jätte frescha värkligen! På kvällen satt vi och pratade och skrämde uppvarndrA med massa hemska saker och jag och emil gick över till björbo folket och spelade kort till klockan 2 sen var det läggdags.

Torsdagen: halv 9 var det frukost och klockan tio skulle vi vara på textilmuseet. där fick vi en guidad tur på 1900-talets alla kläder, skit kul att få se hur modet utvecklats.. det var även massa gamla tygmaskiner man fick kolla på och nått slags modernt material utställning. det var iaf kul!
efter det åkte vi till en hösskola och käkade lunch och sen var det av till en anna högskolan, nämligen borås textil högskola. där fick vi gå runt och titta på de all olika programmen de hade. där får man värkligen se från att man gör ett garn till färdiga plagg, intressant! vi fick se mode design, mönsterkonstruktion, produktion blabla, och massa mera!
eftern någon timme var vi klara och då började vår långa buss resa hem. sova,läsa,lyssna på musik, käka ham burgare, lyssna på mer musik, kika på sex and the city... sen var man tillbaka i borlänge där mor och far hämta upp mej.

nu sitter jag här i min skönis sängis och ska nart lägga mej, nog för att det var väldigt fresha stugor så var sängarna dock lite hårda, sköntr att få sova i sin egen säng.. och det bästa med allt är att vi är ledig imån... WOHOO!
morgon dagens schema soo far:


  • sova längeee!
  • klippning
  • fixa mitt bankkort och idkort.


Jag lägger upp lite fler bilder senare! GODNATT ALLA!

härliga klasskamrater!


idag..

Halv 4 tåget tog jag och Frida hem.. jag kilade förbi stan för att få en klipptid och tur jag hade så fanns det tid på fredag! Sen cyklade jag till willys och handlade lite tidningar och naturgodis till bussfärden imån.. sen kom jag hem, käkade och såg på the hills (Fan va jag älskar det!) efter det tog jag biken till mormor där satt vi och pratade och åt äpplen från hennes "nyaste" träd de var jätte goa!halv 7 åkte jag hem och packade ihop väskan till imån och så tränade jag på träningsmaskinen och sen hoppa in i duschen!
Nu tänker jag torka håret och jag blev så sugen på att platta det så vi får se om jag hinner!:)

hoppas alla mår bra, PUSS!
la in bilder från min mobil som jag alrigr brukar göra!

Snyggis skorna från DinSko!

En torsdags kväll hemma vid Emmis!:)

våra fresha svenska böcker.


En solig och kall Tisdag!

tjoho! har precis kommit tillbaka från lunchen. shit va kallt det har varit idag solen är framme men det är iskallt. Bäst att plocka fram uggisana och tumbantarna!
Idag ska jag hem och packa ihop tills mån när vi far till Borås, jiipppi! det blir skoj.. sen ska jag hälsa på min kära mormor som jag inte sett på jättelänge.
The Hills måste jag också hinna se!

HARE!


Louis vuitton 09!

Godkväll

Hoj! nu tänkte jag skriva lite rader innan jag ska sätta mej vid tv. Vi körde fotboll idag på idrotten, det var kul och mycket svettigt! vi fick sluta 5 min tidigare och bussen till stan gick precis halv då vi igentligen slutade så vi tog vårt pickochpack och skyndade oss ner till hållplatse. haha maja såg rolig ut, hon hade sina idrottkläder på sig och på fötterna hennes klackskor:P
Jaja iaf så var det ett intensiv pass jag,maja och pernilla gick på.. och fyfan va drykt det var! haha kunde aldrig tänka mej att det skulle va så farligt! garanterad träningsverk kommer nog jag ha imån!:P
jag duschade och satt mej på halv 6 tåget hem. idag var det skönt att cykla hem med tanke på det fina vädret som vi har haft idag mot förra veckan där största delen bestod av regn!

Nej nu tänker jag inte skriva någe mera. hade bra!


parissss jag vill tillbaka!


måndag

shoo! nu sitter jag än engång i skolan.. väntar på att lektionen ska börjar det är estetisk verksamhet med charlotte, för se om hon dyker upp!:P
mamma mia var iaf riktigt bra, den är värld att se!

efter skolan blir det friskis!
nej nu ska jag sluta, pusspåer!


karl lagerfeld 09!

!

Haha nu har jag sett både ettan och tvåan och jag har även laddat ner 3an, vilken high school musical nörd jag ärXD
jaja jag kommer inte hinna se 3an idag iaf!
nu måset jag gå och fixa mej, sen ät det mamma mia som gäller, hoppad den är lika bra som alla säger!;D

hoppas alla mår bra!<3


god morgon

nu ligger jag i min säng och har nyss käkat frukost, gud va skönt det är att få sova tills man vaknar! det är ett riktigt höst väder utan för och jag har ingen lust att gå ut!
Igår laddade jag ner high school musical som jag aldrig har sett, så den tänker jag ligga och titta på in kurad mitt duntäcke!:)

ikväll ska jag nog på bio med mamsen och se på mamma mia, som jag velat sett så länge!

Nej nu ska här ses på film.. ciao!


trevligt värre!

Efter min dusch kom Anna och Lovisa hit och efter en stund kom också Martina Sjöö, vi gick ner till dalarasten i regnet. Där satt vi och åt och snackade, mycket trevligt!:) Tills nu har vi setat hos martinas pojkvän, tittat på tv och pratat:)

Nu tänker jag tvätta bort sminket och kura ner mej i min säng!
Tack för en trevlig kväll<3


snyggingar!


Tjaao!

Det blev att jag och emma sov över vid lina, vi snacka, gick och åt pirre och såg på titanic. Jag och emma stor tjööt medans lina låg och snarka!:)
Idag skjussa linas pappa in oss till säter och jag och lina åkte och sola. Påvågen hem träffade jag på Martina Sjöö, det var inte igår det!:D
Nu ska jag hoppa in i duschen, PUSS


Lina och stringtrosan, haha du är så söt!:)


hejhej hemskt mycket hej!

Det blev halv 4 tåget hem med Pernilla idag och jag köpte 3 toppar från gina som blev sammanlagt 147 spänn!!! är inte det duktigt? Nu snart ska papa skjussa mej och Emma till fäggeby för att hälsa på linsen!:) det blir kul! Nu ska jag klä på mej, hadeeet!

rtnr
49 kr för en t-shirt, det är som hittat!;)

in daaa schooL!

nu sitter jag här och dampar loss över vårt grupparbete om lin, men nu har jag gett upp för idag.. jag orkar inte skriva nå mer!
Efter skolan ska jag springa in på gina och köpa lite rea fynd som jag testade på rasten sen tar jag halv 5 tåget hem.
nu måste jag slutha, PÖSSRÅ


detta är då linblomman!

SHAI LABEOUF!


jag älskar transformers och disturbia!

god morgon!

TjjoHo äntligen fredag!
idag har vi sovmorgon till 10 så jag ska ta halv 9 tåget in till falun. Första lektionen blir matrial/typ lära med kattis, känns skönt att vi har börjat lite smått med det nu!
Eftermiddagen är det projekt arbete och då tror jag vi skulle börjar på klassfest projketet som vi inte har hunnit med än.

I helgen vill jag träffa mina vänner!<3

Nej nu ska jag klä på mej och börja dra mej ner till stationen, ses dÅ!


transparanta kläder är hett!


tjao!

Här sitter jag i ett varmt kalssrum och väntar på att idrotten ska börja, vi ska tydligen ha dubbel lektion idag men jag vet inte varför, kanske för vi inte är här nästa vecka. jaja iaf så slutar vi tio i 4. När jag kommer hem ska jag cykla till emmha och mysa med oboy och tidningsläsning!:)

Skönt att det är fredag imån, äntligen HEELG!

nu ska jag gör nått annat. hejDÅ


god kväll!

Nu sitter jag här efter en fullproppad eftermiddag. Etfer skolan begav sej jag och pernilla till friskis och svettisen, mycket svettigt som vanligt.. men det är super skoj!:)
Halv 6 satte jag mej på tåget hem mot säter och förvånad behövde jag inte flytta på mej en enda gång! när jag kliver av tåget så SPÖ regnar det, värkligen SYR ner vatten från himlen! jag skyndade mej snabbt till cyklen och cyklade hemmåt.
Piss blöt och irriterad var jag när jag kom hem och jag skrek nått om att " jag orkar inte det här nå mer.. jag flyttar!" och slängde av mej alla blöta kläder i hallen och gick in på mitt rum skit förbannad.
Efter en stund hade jag lugnat ner mej och kunde gå ut lugn och sansad ut i köket för att äta.
Efter maten har jag tvättat och plockat ihop kläder, hade gärna åkt till Emmsan och umgåtts men jag vill inte gå i lortiga kläder så det fick överväga. tack för inbjudan iaF!:):)

idag är det onsdag och om exakt en vecka drar hela klassen till BORÅS!Det kommer bli skojskoj. Vi ska på en tyg/textil mässa, lyssna på nån "trend"snubbe, har inte riktigt fattat vad han var, studiebesök å en högskola(minns inte vilken det var) eller så var det ett museum.. ee jag verkar ju inte veta så noga så det är bättre att jag berättar när jag har vart där!Jag tror iaf det kommer bli riktigt kul!:) sitta i en svettig buss i 6 timmar det blir kanon!

Nu ska jag kika på lite vinter jackor, senare blir det vell läggdags.. nej justdet det är ju greys anatomy idag, jippi jag kommer bli skit slut imån men de är det värt!
TackOchGodNattAllihopa!

kort från helgen!

Jag tar sats för att hoppa upp på höbalen, efter många försök gick det!

Lina visar den starkasidan och rullar den!


hellu!

Jag är i skolan nu och jag och frida har slitit som djur med vår planriining, men nu är den dunn om det blev jätte bra tycket charlotte!
kl 4 blir det friskis med Pernilla sen ska jag hem och bara tat det lugnt!

PÖSS!


versace! alla hjärtan är gjorda va dragkedjor, gulligt!