school

Vi ska börja på ett nytt projekt idag - planera klassfest, haha vilken skola går jag på igentilgen?haha:)


Victoria Beckhams skor, vad tycks?

tjo!

igår gick jag på stan med emma och lovisa hela dagen jag kom hem kl 8 så det var bara att äta och gå och lägga sig!haha
jag trodde ja skulle få ett nytt busskort men micke var inte här igår så det gick inte så bra, chansar på ett idag!
 
hejdå!

WOW!


Måndag!

tjabaah!
i lördags fick jag och lina skjuss in till hedemora av hennes far vid halv 9.. det var ganska kul i början men sen dog festen och vi blev utslängda. kul att träffa Anna hedberg som man inte har sett på skit länge iaf!:) vid 2 tiden åkte vi hem och jag somnade med smink och obortade tänder!
I söndags vaknade jag 10 i ett och vi skulle till mormor och äta vid 3 tiden, så det var bara att gå upp duscha och klä på sig. På kvällen tittade Emma förbi en stund, det var längesen så det var trevlans med en pratstund!:)

Nu måste jag fixa busskort eftersom det var nått äckel som snudde det i lördags!
haeenbradag!


miss sixsty 2009

LÖRDAG!

tjao! kom hem från lina för ett tag sen och nu tänkte jag skirva några rader innan jag ska tvättta och städa!

igår åkte jag och lovisa till Lina, som jag inte hade träffat på huuur länge som helst!! vi satt och snacka, käka candy såg på film osv.. mysigtmysigt! idag så käkade vi linas mammas hembakta bröd, som var skit GOTT! sen så skulle lovisa åk och städa vid fotobllen så jag och lina chillade lite, såg på tv, dunkade hjalle och heavy !XD skrang ute på åker och hoppade upp på höbalarna, ahha det var ku!:D
etfer ett tag kom mor mi´n och hämta mej och n u sitter jag här.

ikväll följder jag med Linis till hedemora, så får vi se vad som händer!

nej nu ska jag göra nytta!PUSSARTILLERALLA



Vi lekte med lovisas dator också! 


månn på er alla!

är i skolan än engång. idag ska vi ha lektion med kattis,, som vi alrig haft tidigare, det kan bli skoJ!:)

igår efter idrotten gick jag hem till lovfisen och jag höll på att löka sönder.... svarta leggins, svart tröjja, svart vinerjcka i stekhet sol, det var svettigt!!
satt där ett tag och löka av mej sen började vi gå mot ica för att handla lite foodis och lovisa visade runt i vackar faluN!:)
etfer en lååång promenad nån timme efter tog vi bussenhem till henne och då fick jag lova att åka på en gång för att hämta min väska som mama och pappa tog med sig på föräldrarmötet.
När jag kom tillbaka hade lovisa gjort maten det blev pasta, kyckling, sallad och minimorötter.. DET VAR SUPER GoTT!:)
sen sat vi och kikade på datorn, idol och käkade glass med nyponsoppa, som då inte var så god som jag trodde den skulle vara:P

nu måste jag kila.. ha en bra dag!PUSS


lovisa i höst solen!:)

JAG ÄLSAR MINIMORÖTTER!

LOVISA PROFFSFOTTAR!:)

torsdag morgon!

nu sitter jag i skolan och vänatr på att engelskan ska börja, vi ska se på en film om australien och sen skirva något slags brev..
Jag sitter och lyssnar på musik,  Shwayze - corona and lime... den är bra!:)

idag blir det att sova över hos loda så för jag extra sovmorgon imån, GÖTTMOS!

nej nu ska vi börjar, ha en bra dag allihopa!:)


Checka in Laurens klänning hon hade på emmy awards den 21 september, klännningen är ju helt fantastiskt!

ännu en solig dag i september!

Tja! Nu sitter jag i skolan och har precis tagit skolkort,fyfasen jag hatar skolkort! klasskortet tog vi ute på gångvägen, då alla folk gick förbi och stirrade, sen så plankorna vi stod på var helt vingliga så jag höll på att ramla.
Idag har jag gjort klart novellen och läsloggen, det känns så skönt när man är klar med allt.. verkligen!

Efter skolan är det friskis som gäller med maja och pernilla. idag ska jag köpa halvårs kort, det kommer svida i plånboken men det är det värt!

nu ska jag egna mej åt något annat... vad nu det skulle vara.
Hejsvej!


 


diane von Furstenberg spring collection 2009

hej! tisdag och strålande sol!

hejsan! idag är det jätte fint väder, det har faktiskt varit det ända sen i söndags, får hoppas det håller i sig:)
Idag har vi börjat skriva en novell i skolan, jag hatar att skriva!! men hittills går det rikigt bra.
vi slutade kl 1 idag det var ju riktigt skönt! men när jag skulle ta tåget hem kl halv 2 visade det sig att det tåget bara går på lördagar så det var bara att traska tillbaka till stan och ta bussen.
när jag kom hem cyklade jag på träningscykeln  och sen kom min kära mormor hon hade bakat äppelmuffins:)

nu sitter jag och väntar på maten sen måste jag skriva läsblogg till skvenska boken och skriva mer på novellen... PLUS att jag MÅSTE se på the hillls!!

fooden står på bordet, ciao!


D&G spring- 09


 

tjao!

nu sitter jag i skolan och håller på med en powerpoint uppgift, inte så kul... vid halv 3 tiden ska vi dra iväg på idrott, klockan är bara 1 nu så den här dagen kommer nog gå segt!
jag hade tänkte att gå på friskis och svettis idag men sen kom jag på att jag inte ha nå pengar och jag är jätte hes, lag låter som en karl när jag pratar:P
Så jag åker hem på engång sen skulle jag och emma hitta på nått!:)

nu ska jag fortsätta leka med powerpoint... bye!


VINST- jippii!

Vi vann, 7-3.. fyfan va gött!! det var riktigt kul att spela + att det var jätte fint väder, soligt och allt! kunde inte bli bättre med andra ord. Att sluta sesongen med den här matchen var hur skoj som helst!

Efter matchen gick jag hem och fixade till mej och pratade med lovisa, de hade visst varit riktigt kul och det förstår man.. fan va jag hade velat åkt till falun då, ajja nästa år, dåni!
halv 5 cyklade jag ner till stan för att äta med laget, fira segen och även Anso som fyller år. Grattis till henne!:)

vi satt kvar och pratade ända till halv 8 tiden. när jag kom hem kikade jag på andra avenyn.. jag tycker faktiskt inte det värkar lika bra som första sesongen, men det har ju ändå bara varit ett avsnitt... men man blir beroende att se det, även fast det är skit bra eller kasst.

Nej nu ska jag måla mina nagar sen äre bed time för min del... fan va drygt att gå upp kl 6, 5 dagar framöver! SÅNT ÄR LIVET SÅÅNT ÄR LIVET SÅ MYCKET F.... nej nu går jag, Sov gott allihopa!


Gud va jag avgudade den här känningen förut! jag kom ihåg.. tamefan varenda långtråkig so lektion satt jag och målade den, om och om igen. Den är häftig, det är den!

söndag, laddad för match!

hejsvej! idag äre söndag och vår sista match, hemma mot Grängersberg.. DEN SKA VI BANNE MEJ VINNA! hoppas ni alla kommer och kollar, det vore kul!:)

efter matchen ska vi ut och äta på dalarasten och sen äre ju bara att hem och lägga sig så man kommer upp imån när skolan börjar igen!:P

nu ska jag packa väskan.. CIAo!


fredag!!

Hejsan! Nu itter jag i skolan och har precis lämnat in våra uppgifter till vårt projekt. det blev tre texter duskussiontext, artikel och utvärdering.. riktigt skönt att ha det klart i tid!

Jag har inget att göra nu så jag fiunderade på att gå hem till lovisen och träffa henne och anna som är där, shit va längesen man såg henna!:D
men jag orkar inte leta på nån lärare ch fråga så jag sitter kvar och nördar.

helg, nununu!

Snart är det helg igen, göö va sköönt!
imån har vi sovmorgon till 10, men eftersom jag inte är klar med projekt arbetet så tar jag nog halv 9 tåget till falun och fortsätter skriva innan vi börjar.
Det verkade inte som det blev något party i helgen men jag hoppas att vi kan göra nått iaf, så jag får se alla er tjejer, det var ju skit längesen... eller hur?

Nej nu ska jag torka mitt hår och plocka upp idrottskläderna sen äre läggdags!

sov gott allesammans!



månn på er alla!

Nu sitter jag i skolan igen,  vi börjar halv 9 men eftersom jag åker tåg till skolan så kommer jag jämt lite tidigare..


Friskisen var skit kuL! tack maja för jag fick följa!;) Nu håller jag på och tjata på mamsen att hon ska pejja för ett halvårs kort, vi får se hur det går:P
Jag tog halv 6 tåget hem och sen cyklade jag hem och käkade. Efter en stund tittade Emmis förbi och vi satt och snackade ett tag. Jag visade henne hur man tvättar, eftersom hon alldrig har gjort det förr!XP
Efter hon åkt satt jag mej vid daton ett tag, sen la jag mej.

Idag har jag tidig träning så det blir stressit efter skolan! det är nog sista träningen för iår.. tråkigt! men ganska skönt, eftersom jag haft det så jäkla hektigt med allt nu så det kan bli skönt att komma hem efter skolan och veta att man inte behöver stressa till en träning..

nu ska jag sluta skriva. hare gött!


de här skorna är från Zara, och jag älskar dem!

....

Sitter i skolan fortfarande, det känns som jag har setat framför datan hela dagen .. ochdet har jag ju nästan om jag tänker efter. Vi hade matte på morgonen sedan hade vi mentorstid där Charlotte berättade att det nånslags tyg/textil mässa i borås i oktober som vi ska åka på, det låter super kul! vi skulle också titta på nån högskola tror jag:)

Om en kvart slutar vi men typ mer än hälften har gått. Men eftersom jag ska med maja på friskis och den börjar 4 så vi har absolut inte bråttom:P

  
  bilden är från Hervé léger vår kollektion 2009, snyggt!


Onsdag

Tjao nu sitter jag i skolan och nördar! :)

Igår satt jag och tittade på ticknet och jag hittade på musikalen footloose som brolle ska spela i, den vill jag verkligen gå på! ganska dyrt men, är nån som är på?:D

Efter skolan ska jag med Maja i mn klass och testa på friskis och svettis, hahah det blri skoj!


BROLLEBROLLEBROLLE!

Tisdag!

Nu sitter jag i skolan och har precis fått ingång internet, vi har suttit hela dagen utan.. det var nån som sa att det hade överbelastats för alla satt på nätetXD

jaja nu är det igång iaf! sitter och skriver på vårt nya projekt om hälsa.. inte jätte kul men häldre det än nått annat ointressant.
Nu tänker jag inte skriva nå mer, intressant inlägg jag veeet!


eftersom inte internet funkade fick man sitta och leka med fridas kamera!:P

Gogmorgon!

Igår fick vi då våra datorer, det ända vi gjorde på hela dagen var att ha ett glosförhör i engelska ochh idrott, resten av dagen satt vi vid våra datorer och nörda!XD

iaf så efter skolan tog jag och emma en prommenad och vigick förbi hennes syster. Hon frågade om jag kännde igen henne från dagis, för hon hade jobbat där när jag var liten.. men jag kännde icke igen henne.Sen gick jag hem och kikade på lite kort från dagis, haha shit va längesen det är! jag har såå många minnen sen Blåsippan(dagisetXD).. DET GÅR SÅ FORT!

aja nu sitter jag iaf och käkar frulle och skriver samtidigt, det går ju jätte bra!;P
efter skolan är det träning, sen ska jag se på THE HILLS!!

nu är det bäst jag slutar så jag hinner äta upp innnan tåget går!
see you


haha femte tilll vänster på nästhögsta raden är då jagXD

:D

wooho äntligen har vi fått våra datorer!!;D


sitter nu i skolan, värkar inte som det blir nå mer lektioner förutom idrotten, skönt!

....

Tjaa! kom äntligen hem från en urkass match! fy, den var riktigt dålig.
Nu är jag trött och hungrig så jag ska nog ta och käka.
Imån är det skola som gäller igen! det är bara att ta nya tag och härdas igenom en vecka till, hoppas det blir nått skoj som man kan se fram imot:)
Imån ska vi få våra datorer.. men eftersom de har sakt så i 2 veckors tid nu så ska jag inte hoppas för mycket, men nu äre fan på tiden att vi får dom!:P

nu står mat högst på listan! såå ciao

haha satt och spanade bilder på
www.style.com och hittade massa på Marc jacobs! helt sjukt hur man kan ändras så mycket på bara 2 år. Gå från en snuskig tjock gumme till en vältränad man, haha kolla bara:


Marc på hans visning- fall 2006!

Hans visning - spring 2008! 

ShoTjoTjenareTja!

efter vi hade simmat cyklade vi hem till Emma och lagade mat, gottgott!:)
Sedan satt vi och kikade på "jag är inte bitter" med robert gustavsson, haha han är så jävla sjukXD

vi bakade äppelpaj, satt och snackade.. Sen piffade jag till Emma, hon blev riktigt läcker!!:)

Imån äre bortamatch mot dalajärna. Det blir en lång bilfärda sååå jag måste gå och packa ihop mina fotbollssaker.. jag kom på att jag inte har nån aning om var mina beskydd är, dåå måste jag leta. hejhej!


Detta är då en Emma för cirka ett halv år sen:)


Det är då dagens Emma efter min lilla touch!
Tack för en super mysig dag, det var längesen!:)<3


helluu!

Känns så skönt att få sova tills man vaknar!! Nu är jag iaf pigg och utvilad:D

såå today, Jag och Emma har bestämt att vi ska simma vid halv 11 sedan åka hem till henne och äta lunch och mysa! det blir skojskojskoj!:)

nu måste jag tvätta den STORA högen med kläder som ligger på golvet inne på toan!
ciao,
Detta är Anna Suis ready-to-wear collektion våren 2009, gillar klännningarna och alla mixade mönster starkt!:)







tjao!

allt jag hade planerat idag, blev bara skit. När mamma kom hem sa hon att pappa inte hade skrivit på de jädrans papperen till baken eller vad det var.. han slutar 3 i borlänge och 3 stänger banken, så det blev inget av! sen när mamma skulle ner på satn och ta kort till sitt pass och jag skulle ju med och ta kort till idkortet, då säger hjon att hon ska cykla ner.. nej fy då blev jag så sur så jag stannade hemma och sket i allt!:P
Jag åkte till min kära mormor ist och spelade kort!:)
Och så har jag laddat ner, don't mess with Zohan och hancook, blir nog att se nån av filmerna idag efter paradisehotel!

Fick nyss ett medelande av Martina, som sa att de precis hade träffat gynning, vilka jäflar!:P

jaja nu ska jag göra nått annat än sitta här!
bye...


ååh vad jag vill ha en sån här cykel, riktig cool!:)


sliiiten men glad!

hejsan, dålig uppdatering men jag har värkligen inte haft tid!
igår efter school åkte jag och ems och simmade i skönvik, nyttigt!!
satt och pratade länge i bastun, som vi brukar göra!:P sen åkte vi hem till mej och snackade, lyssande på lite good mucis också.. tills klockan blev ca halv 10!:)

idag har vi haft friluftsdag på eftermiddagen, då gick vi till lugnet och hoppade längdhopp, kastade kul, spiut och disscus.. det var faktiskt skoj!
Tåget hem var försenat 40 min, och jag som trode jag skulle hinna käka innan träningen eftersom vi slutade tidigare men icke.. det var bara att byta om och iväg igen. Men nu är jag iaf hemma och det är huuur skönt som helst att veta att man är ledig imån!!:)

på förmiddan hade vi typst minut, eftersom det är den 11 sep idag. Okej, det är vell kalrt att man ska tänka på de som dog i worldtraid center och anna lind!  Men vafan, barnen i afrika då? som svälter ihäl och ingen bryr sig.. när har vi minnes stunder/ tyst minut för dem igentligen? det tycker jag bara är så fel! Håller ni med?
jaja, nog pratat om det hemska i världen!

Imån har jag lite jag ska ta itur med iaf. jag ska fixa bankkortet, mitt IDkort och även beställa klipptid( behövs verkligen!) + måste jag ta idphoto på expert. superduper skönt iaf att jag är ledig, det behövs kan jag säga.. är så jävla slutkörd!

nu tänker jag skölja ur hårinpackninge, ha en tyst minut för barnen i afrika och sen ska jag lägga mej i min säng och bara blunda!
PUSS


jag och emma, uppsala i våras!:)

godkvälL!

nehepp det blev ingen träning, vi var 5 stycken där... jätte kul att göra en träning av det!:P så det var bara att byta om och gå hem igen:P

guuud vad jag saknar alla!!!! sitter här och tänker eller jag står föresten och tänker på allt roligt vi har gjort, det är helt sjuk hur tiden kan gå så fort, känns som vi nyss satt utanför bibblan på klockarskolan och skrattade... det är läskigt när man börjar tänka! får en klup i halsen när jag tänker på alla roliga och sjuka saker vi har gjort. en del av mej skulle vilja dra tillbaka tiden 1 år och leva om det, jo jag skulle nog göra vad som helst för det, sisat året på högstadiEt var det bästa! inte att skolan var bra, utan allt omkring,  folk, vänner, fester, mysiga kvällar, allt! jag måste bara säga att, JAG ÄLSAR ER ALLA, OCH KOMMER SÅ GÖRA RESTEN AV MITT LIV, YOU GUYS, MAKE MY LIFE!

nu har jag skrivit er och alla, men ni vet vilka ni är.. så enkelt är det!<3

nu ska jag ta och sova. PÖSSPÅRE!



tisdag-regn!

Hejsvej! kom precis hem, cyklade i spöregn än engång!
skit trökig skoldag idag, vår lärare är sjuk så vi har haft två lektioner, svenska och matte på hela dagen, bläÄ!
Men vi fick iaf sluta tidigare idag, det var ju skönt!
Idag ska jag på träning, känns som det var hur längesen som helst jag tränade nu! Hoppas det blir lugnt, för det vore ju typiskt om jag blev sjuk igen!
Idag såg vi iaf lådorna med våra datorer så imån får vi dom, jiippi... det tog ju lång tid!

nuuu ska jag packa min bag, käka och se på the hills, såg ett avsnitt igår.. BRODY ÄR I FÄNGELSE, så jag MÅSTE bara kolla!!

see you!


(ibland är man helt enkelt fösnygg för att va med på kort!)

hejigen

satt precis och tittade på en intervju med Audrina från the hills å youtube och hon ska tydligen vara med i into the blue 2 som kommer 2010!, visste inte ens det skulle bli en tvåa. Men iaf into the blue är en riktigt bra film! med paul walker och jessica alba, den kan jag rekommendera!

idag har jag inte gjort nått mer  än legat i sängen och sett på film, städat mitt rum och tvättat. känner mej mycket bättre efter jag hade tagit en dusch, så jag kunde göra lite nytta.
Feben har försvunnit nu men fortfarande täpt i näsan och ont i halsen. så det blir skola för mej imån, bra för jag vill inte komma efter!
Hoppas på att vi får våra datorer imån, jag som har köpt en väska!

nu ska jag måla min naglar, vilken färg vet jag inte än.
harebra, puss!


söndag.

jag är sjuuk så jag kan inte spela maaatch och det suuger!
usch, trökig helg, det ända jag gjort är att legat i sängen, sovit eller kollat på film. JAG HATAR ATT VA SJUK!
jaja sånt 'r livet. Jag hoppas iaf att ni vinner matchen idag tjejer!!

Nu ska jag se på "i know who killde me" med lindsay lohan, den värkar inge bra... men jag har ju inget annat för mej!

take care!


hejochhå!

nu sitter jag i sänge, och tycker synd ommej sjä'lv. jag mår inte alls bra, har ont i halsen och känns som jag har feber! jag har inte kollat om jag har feber men det vill jag inte heller då kommer vell mor min tvinga mej vara hemma från matchen imån och det vill jag inte!

jag vaknade 9 och käkade frulle på engång, sedan la jag me och läste och somnade visst med boken i handen. Sofie ringde och jag tror jag pratade i sömnen för jag minns knappt vad jag sa:P Iaf så kom hon förbi och lämnade en påse med min jacka och lite stuffs som jag har glömt!
Resten av dagen har jag legat i sängen och tittat på två filmer först Love Guru, inte så bra som jag trodde den skulle vara! Sen Wanted, den var riktgti bra faktiskt!

jag som hade sett fram imot att träffa alla tjejer idag. det ärju så typiskt att jag ska bli sjuk då. great, verkligen!

nu ska jag vänta på att blåbert går från den andra datorn, sen tänker jag ladda ner mamma mia, om den finns!

hoppas ni andra mår bra! 


Ryan Scheckler, snygging!


äntligen helg!!

Fasen va skönt med helg, har längtat hela veckan!
idag har vi gjort klart våra "story baord" och berättat för de andra i skolan. De flesta hade riktigt bra ideér!
Jag köpte en dator väska idag också. eller ja, jag tror inte det ska vara en dator väska men jag tycker den passar alldeles yppeligt till det!:) den är brun rutig, snygg tycker jag! den kostade bara 199 kr, och jag fick en chock när jag kollade på kvittot efter att tagit ut pengar. haha för bara en vecka sedan hade jag typ 900 och helt plötsligt 300!! jag fattar bara inte var pengarna tar vägen!:P

nuuu ska jag iaf tvätta kläder, så jag slipper det på lördag och söndag!
sen tänker jag lägga mig i min säng och läsa min engelska bok, ask alice, den är riktigt bra!

Terese.


Den finns även på svenska!

fredag!

Dum som jag var lät jag mamma väcka mej 6, som vanligt. när jag står och sminkar mej kommer jag på att jag har sov morgon och börjar inte förns 10!! så typiskt. jaja nu är jag iaf upp och äter frukost.
idag ska jag hem och bara slappa, har haft det så stressit med skolan och fotobllen de senaste dagarna att jag  inte har hunnit med nått. jag ska hem och se på paradise hotell marathon!:D

nu är det bästa jag går. see you


istituto marangoni, min dröm!

helt slut!!

Det var visst tidigträning idag som jag hade glömt så jag kom hem med tåget ca halc 6 så det var bara att cykla hem i spöregn, byta om och iväg på träning.
idag hade vi multiboll på idrotten, det var skoj!:D

jaja nu sitter jag och äter sen ska jag bara torka håret efter det är fanimej läggdags! jag fattar inte, jag går och lägger mej typ halv 9 ändå är jag lika trött på morgonen som om jag laggt mej 12!, sjukt...

jag saknar alla!!!!!!!!!!
hejdå.


bild från helgen!

hejochhå!

nu sitter jag här och ska cykla till tåget allestrax!
det blir skola, träning och säng för mej idag!

/ terese


haha kort från helgen, inga kommentarer!:P

Onsdag!

Tja!
idag har vi hållt på med inredningen hela dagen, kulkul! vi har skissat, mätt, räknat, kollat i inrednings kataloger och springt i affärer.
Efter school gick jag hem till Lovisa som hade vart hemma hela dagen för hon var sjuker.. Så jag köpte jordgubbar och traskade till hennes lägenhet. Jag fick en chock när jag kom in, jag trodde det skulle va jätte litet efter hennes beskrivningar men den var MYCKET större än vad jag hadet trott! jag hade med mej lite flyttpresenter til henna också. En bricka och några muggar, allt gick i svart/vitt som jag vet hon gillar!;)
Så vi satt i hennes säng, käkade jordgubbar och dumlekakor som anneli hade bakat ( skit goa!), där satt vi ock snackade ett tag. sedan gick bi ner på stan för att kika i lite affärer och sen skulle lovisa på vattengympa. Så jag gick in på hemköp, köpte frukt och en tidning, gick förbi kiosken köpte en capuccino och sen såg jag att bussen kom så jag fick halv springa i stört regn med en väska, massa kassar och en het kaffe i handen, men det gick det också!

nu sitter jag här och tänkte kolla på idol som redan har börjat.
HEEEJdå!


lite av hennes lya!:P


jååårdgubbar!


Lofiisen!:)


Tja!

Har nyss sett nya avsnittet av the hills och nu kan jag knappt vänta tills nästaa!!!

Iaf så så har vi hållt på med vårt projekt hela dagen, vi har skissat och visat upp våra ideér för de andra i klassen. Det visade sig att de flästa hade samma ideér det kan ju bli bra då när vi alla ska enas om hur vi ska ha det!:)

nu ska jag snart på träning, var inte med igår för jag hade ont i halsen men nu är det bättre så då kommer jag!:D


imorgon stannar jag kvar i falun för att kika på Lovisas lägenhet och ge henne flyttpresent!:) Har en den att handla också så jag får se om jag hinner springa lite i affärerna!

nu ska jag packa ihop chlothes, hejsvej!



Monday!

kom hem för ett tag sen och bestämde att det inte blir någon träning för mej, jag har ont i halsen och är helt slut! + att jag har lite projektarbete jag måste hålla på med.
 
Jag blev besviken för det hade sakt att vi skulle få våra datorer idag men tydligen nästa måndag, trök!

Idag har vi iaf börjat projekt "pimpa skolan" vi ska få inreda alla lokaler, det kommer bli SKÅI!
Vi kommer få göra egna ritningar, budjett, bestämma saker vi ska ha osv!
Så idag kilade vi runt i affärerna på stan för att hitta lite insperation. Eftermiddagen hade vi idrott och konditionstest!!! 3 km runt sjön, riktgit drygt men det gick hyfsat bra iaf. jag fick 16.05 och det tycket andres var bra, så då tycker vell jag också det!:P
och när jag står och byter om efter lektionen tittar jag på klockan och ser att den är tjugo över 4 och tåget går halv så det var bara att slänga på sej kläderna och spriiinga så fort jag kunde och som tur var kom precis tåget, hade aldrig pallat setat på en buss i typ 45 min, helt rååsvettig så som jag sprang!

nu ska jag iaf åka till min mormor och intervjua henne till idrottsprojektet, sen sova och hoppas på att jag inte blir sjuk!

hare gött!
Och till all my girls, JAG ÄLSKAR ER SUUPER MYCKET! om ni läser, snälla skriv en kommentar så jag vet!:D<3


Jag vill ha ett par nike blazer, * jag ska ha!!