BACK FROM PARIS!


Paris var underbart!
Det var väldigt varmt men man ska aldrig klaga på värmen man vet aldrig när den försvinner!;)

Första dagen gick vi till Notre Dame och jag fick VÄRLDENS skavsår av mina sandaler men det var bara plåstra om foten och bita ihop. vi tog sedan en båt och åkte till eiffeltornet, väldigt mäktigt måste jag säga det var att stå där under den gigantiska byggnaden! Etfer det begav vi oss till triumfbågen och självaste champs eylees där jag shoppade en hel del på sommarrena dock inte på de affärer man hälst skulle vilja shoppa på men det dög gott och väl att handla på de pris vänliga butikerna!:)efter att spenderat några timmar på champs e. började vi beje oss hem till vårt hotell och dumma vi var så tänkte vi att vi kunde gå hem, men man förstår verkligen inte hur stort Paris förns man man gått in någon timme och inser att snart sprängs fötterna men vi lyckades ta oss till en resturange och sedan till vårt hotell där vi somnade ganska snart.
morgonen där på när jag vaknar och ska gå på toa så tittar jag ner på mina fötter och ser de STORA blåsorna jag har på mina stor tåar och attans vad mina fötter värkte. Efter att ha plåstrat om fötterna och fixat sej gick vi ut till frukosten och jag måste säga, fransk frukost är inte en HIT! inte för mej iaf, jag vill ha naturell yogurt, banan och myssli som start på dagen but in Paris you will have some croissant, nutella and chocolate. Efter frukost begav vi oss till montmartre, Sacré Coeur (en kyrka) men nu var vi lite smartare och tog metro:PEfter det åkte vi till varuhuset lafayette, typ som stockholms NK fast MYCKET större! Senda gick vi till les halles och shoppade, åt på mcdonalds och sedan åkte vi till hotellet.
Sista dagen shoppade vi på smågatorna omkring hotellet och den mindre varianten av lafayette som fanns i vårt område. Vi åkte upp i europas näst högsta kontorsbyggnad som har europas snabbaste hiss, 56 våningar på 36 sekunder eller nått =P där såg man ut över hela paris, riktigt häftigt! efter det gick vi och köpte varsin baguette och jordgubbar och så gick vi till en park i närheten där vi satt oss på gräset och njöt av solen:) efter någon timmer där började vi beje oss hemåt mot hotellet för att hämta våra väskor och gå till bussen till flygplatsen men innan det satt vi oss på ett café och drack var sin cola för 75 kr, dyrt?:P

Då har jag berättet så mycket jag orkade om MY TRIP TO PARIS! Jag ska tillbaka, det vill jag lova.


Paris Here I Come!


imorgon bitti åker jag och min mor till Paris! Woho det kommer bli super! har alltid velat åka dit och äntligen händer det!:D Vi kommer dock inte stanna så länge. Vi kommer dit sent på måndag kväll och är hem Torsdag kväll, känns ganska kort men jag är ju bara ute efter shoppingen och lite av paris kommer man vell hinna se iaf!
 Aja nu ska jag fortsätta tvätta all my clothes!
 au revior